Nytt år

Så var det nytt år igen då. Tom fem dagar in i det nya året, och inte ska jag vara sämre än att jag gör ett försök att återuppliva min blogg igen.

Sist jag skrev var i somras, jag hade precis fått i ordning på den här nya bloggen, och avlivat den gamla. Jag tänkte väl att på det här viset kanske det skulle bli lättare att skriva blogg, vi får väl se, bloggande är svårt, om man inte tar sig tiden. Det mesta är svårt att få gjort om man inte tar sig tiden.

Saker som behöver få bli gjorda i år är, utan (speciellt mycket inbördes rangordning):

  • Gifta mig
  • Fixa klart det blå rummet
  • Fixa klart i det gamla pannrummet i källaren
  • Påbörja att fixa i ordning trappan från källaren upp till mellanvåningen i huset
  • Tydligen inte rösta igen

Första punkten ska väl inte vara svårare än ett ja och en herrans massa planering, de andra punkterna måste jag ju faktiskt ta mig tid att göra också.